Školení, která mají smysl

Přemýšleli jste více se dozvědět o vašem těle a zjisti, jak si kvalitně a zdravě zacvičit? Nebo chcete mít větší jistotu při vedení svých klientů na individuálních i skupinových cvičebních lekcích? A nevíte, jak si ze všech možných školení vybrat opravdu něco smysluplného?Physio G2HP1807-3410-5

Jednou z možností, kde začít, jsme my - Statera Fitness - distributor špičkového fitness vybavení a organizátor školících akcí využívající specifické tréninkové koncepty pro pohybové instruktory i širokou veřejnost. A v čem se můžete například zdokonalit?

Flowin® Pilates - jedinečná a chytrá kombinace dvou cvičebních konceptů

Pilates - cvičení, které je zaměřeno na protažení a posílení všech svalů na těle s důrazem na střed těla, je poměrně všeobecně známo. Přenesení pilates metody na podložku Flowin chytře kombinuje výhody těchto dvou cvičebních metod. Podložka Flowin umožní některé cviky díky skluzu ulehčit a jiné zase díky specifickému tření (frikci) ztížit a donutit cvičence kvalitně zastabilizovat střed těla i další segmenty na těle.
Na školení se kromě seznámení se s konceptem Flowin dozvíte základy správného držení a nastavení těla v jednotlivých cvičebních polohách na desce i mimo ni dle základních pravidel vycházejících z konceptu Pilates i jiných moderních rehabilitačních metod a dostanete široký zásobník cviků. Vaše cvičení tak bude zase o něco efektivnější a také zábavnější.

Pro Black White G2HP1807-4232-33

Cvičení na labilních plochách - jak se v tom vyznat…

V dnešní době je na trhu nepřeberné množství balančních pomůcek. Zorientovat se mezi nimi a správně a efektivně si na nich zacvičit Vám pomůže školení s názvem Cvičení na labilních plochách. Školení od Statera Fitness Vám pomůže pochopit princip zapojení hlubokých stabilizačních svalů ve cvičení i v běžných denních činnostech a dobře nakombinovat toto cvičení s vašimi dalšími aktivitami. Labilní pomůcky jako jsou úseče, balanční čočky, míče i míčky, bosu, válce či flowin budou pro vás lépe uchopitelné a vaše tělo bude díky tomu funkční a připravené na zátěž.

Cvičení pro těhotné a po porodu - nepouštějte se do toho bezhlavě!

Období těhotenství a po porodu je sice pro každou ženu zcela fyziologický stav, ale i tak vyžaduje při cvičení specifický přístup s přihlédnutím na individualitu každé budoucí matky. V ženském těle dochází k řadě změn, které může vhodná pohybová aktivita pozitivně ovlivnit. V opačném případě, tedy při zvolení nevhodných pohybových aktivit, může mít velmi nežádoucí následky. Statera Fitness nabízí školení, které Vám pomůže být si jistější v aktivitách, které děláte, ať už jako instruktor pohybových aktivit či jako budoucí rodič, kterému jeho zdraví není lhostejné. Přihlásit se můžete na Statera Fitness.

 

Mgr. et Mgr. Renata Větrovská, Ph.D.

17. 9. 2020 14:24

https://www.aktualne.cz/skoleni-ktera-maji-smysl/r~c3130d5af8e111eab408ac1f6b220ee8/